Firma de finantare a liderului national pe segmentul autocamioane grele de peste 18 tone, Volvo Romania, a semnat in urma cu o luna un contract pentru implementarea solutiei TotalSoft, Charisma Enterprise. Contractul prevede implementari ale sistemul
Firma de finantare a liderului national pe segmentul autocamioane grele de peste 18 tone, Volvo Romania, a semnat in urma cu o luna un contract pentru implementarea solutiei TotalSoft, Charisma Enterprise. Contractul prevede implementari ale sistemului Charisma in filiale din Bucuresti si Istanbul ce functioneaza independent una fata de cealalta. Implementarea din Turcia presupune si traducerea Charismei in limba turca.
Charisma va integra, pentru fiecare filiala, activitatea de finantare intr-un sistem unitar cu baze de date unice ce vor putea fi accesate pe web oferind managementului Volvo un control in timp real si o optimizare a intregii activitati. Charisma este un sistem proiectat si dezvoltat astfel incat sa raspunda cerintelor concrete ale pietei romanesti, oferind un management complet si eficient a intregii activitati a companiei. Compatibilitatea cu standardele internationale IAS (International Accounting Standards) si GAAP permite adaptarea aplicatiei si la legislatia altor tari.
Contractul cu Volvo marcheaza intrarea Charismei si pe piata turca dupa ce, anul trecut, a fost implementata in companii din Serbia, Albania si Polonia.
Charisma Enterprise este cel mai cunoscut produs al companiei TotalSoft care a realizat, in prima jumatate a acestui an, o cifra de afaceri de 2 milioane euro fiind adoptata pana in acest moment de peste 90 de companii. In acest sector de activitate TotalSoft este lider de piata, printre clientii sai numarandu-se un numar de 19 companii de finantare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.