gasi un camin pisicilor fara stapani. L-am vizitat pe Claudiu Bleont acasa si am facut cunostinta cu cele trei pisici adulte ale familiei, Musette, Katze si Bonnie, dar si cu cei doi pui pe care vrea sa-i dea spre adoptie. Am aflat de la el ca den
gasi un camin pisicilor fara stapani.
L-am vizitat pe Claudiu Bleont acasa si am facut cunostinta cu cele trei pisici adulte ale familiei, Musette, Katze si Bonnie, dar si cu cei doi pui pe care vrea sa-i dea spre adoptie. Am aflat de la el ca denumirea de "europene" inseamna, de fapt, popularul "maidaneze".
"Mama lor e una dintre pisicile noastre, Musette, iar tatal, Socrate, este din Ferentari", ne-a pus in tema actorul. Cei doi puiuti au mai avut o surioara, care si-a gasit insa stapani. "Toate cunostintele noastre au pisici, asa ca nu le mai putem da lor. Acum doi ani, am avut noua pisici, dintre care sase le gasisem in spatele blocului. Le-am alaptat si le-am dat tot prin mica publicitate. Daca gasesti un animal, e bine sa faci ceva pentru el", ne-a spus sotia lui Claudiu Bleont, actrita Andra Negulescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.