pana catre zori la cabaretul Moulin Rouge. Sau daca vreo berarie ar fi locul unde cancelarul Schroeder ar lua hotarari fundamentale. Ipotezele sunt aberante intr-o democratie autentica. Sigur ca si presedintele, si premierul, si primarul general-pres
pana catre zori la cabaretul Moulin Rouge. Sau daca vreo berarie ar fi locul unde cancelarul Schroeder ar lua hotarari fundamentale. Ipotezele sunt aberante intr-o democratie autentica. Sigur ca si presedintele, si premierul, si primarul general-presedinte executiv al principalului partid al Coalitiei sunt si ei oameni, ba chiar pot sa bea aldamasul unei remanieri. Ma gandesc insa ca sunt momente de rascruce, cand au si alte optiuni, cum ar fi vile si case de protocol, inclusiv palatul-resedinta al sefului statului, decat o carciuma. Chiar daca patronii li-s prieteni. spritul de la Golden Blitz n-a facut decat sa puna inca o data pecetea de act formal peste remaniere. Un angajat al lui Videanu a devenit vicepremier. Pupila lui Basescu, dupa ce a capatat in 2000 experienta la Transporturi, asumandu-si autostrada Bucuresti - Pitesti, va coordona integrarea europeana. Dupa modelul CDR, cu avocatul Baranyi la Sanatate, Coalitia are acum acolo un economist, care stie despre medicina ca la durerea de cap e bun antinevralgicul. Un amic al premierului e inscaunat la Finante. Nu-i imposibil ca noii ministri sa faca treaba. in perceptia publica insa ei pleaca la drum cu handicapul ca au fost promovati nu pe criterii de competenta verificata in domeniile respective, ci prin targuieli de culise. Sau de Golden Blitz.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.