inscriere trebuie sa cuprinda obligatoriu, printre altele, documentul care atesta ca a fost - sau nu - promovata testarea nationala. Repartizarea candidatilor pe locurile disponibile se va face in sedinta publica, la data de 1 septembrie 2005, in
inscriere trebuie sa cuprinda obligatoriu, printre altele, documentul care atesta ca a fost - sau nu - promovata testarea nationala.
Repartizarea candidatilor pe locurile disponibile se va face in sedinta publica, la data de 1 septembrie 2005, in Capitala, tot la "Hasdeu", de la ora 9.00, in doua etape. in prima parte, candidatii de peste 18 ani care au promovat testele nationale/examenul de Capacitate pot opta pentru unul din locurile disponibile la liceu - seral sau cu frecventa redusa - in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere. in a doua etapa vor fi repartizati la scoala de arte si meserii candidatii care nu au promovat testele nationale sau examenul de Capacitate, in ordinea descrescatoare a mediilor de absolvire.
in Capitala sunt 700 locuri la liceu si 56 la scoala de arte si meserii. Pe profiluri si specializari, acestea sunt distribuite astfel: pentru seral - 392 locuri, iar pentru frecventa redusa - 364 locuri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.