probe pentru ca acesta sa fie arestat preventiv. Asta in conditiile in care politistii Sectiei 8 au reusit sa-l prinda pe Cristian Dolhaschi intr-o ora din momentul in care Rodica Matei a anuntat talharia, dar si sa gaseasca portofelul furat, arunca
probe pentru ca acesta sa fie arestat preventiv. Asta in conditiile in care politistii Sectiei 8 au reusit sa-l prinda pe Cristian Dolhaschi intr-o ora din momentul in care Rodica Matei a anuntat talharia, dar si sa gaseasca portofelul furat, aruncat intr-un tufis.
Pus in fata probelor, "inocentul" a amenintat-o pe Matei chiar in fata politistilor care abia il prinsesera. "Ce sa-mi faci tu mie, fa? E cuvantul tau impotriva cuvantului meu", a strigat el in gura mare. Dupa ce a scapat, cel putin momentan, de puscarie, talharul urmareste fiecare miscare a menajerei criminalistului. Bagata in sperieti, Rodica Matei ne-a declarat ca a fost urmarita de trei indivizi. "imi e frica sa mai stau in casa sau sa ies singura la cumparaturi. Infractorii astia sunt capabili de orice", ne-a mai spus femeia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.