Circulatia autovehiculelor mai usoare de 3,5 tone pe Drumul European 85 a fost reluata, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce lucrarile la cel de-al doilea pod militar au fost finalizate, iar obiectivul a facut fata probei de rezistenta la care
Circulatia autovehiculelor mai usoare de 3,5 tone pe Drumul European 85 a fost reluata, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce lucrarile la cel de-al doilea pod militar au fost finalizate, iar obiectivul a facut fata probei de rezistenta la care a fost supus. Potrivit conducerii Administratiei Nationale a Drumurilor Buzau, traficul rutier pe doua poduri de la Maracineni a fost reluat in jurul orei 22.00, iar ieri dimineata se circula pe ambele sensuri, pe cate un sens pe fiecare pod. Pe cele doua poduri militare de la Maracineni pe care se circula in prezent, soferii trebuie sa pastreze distanta intre autovehicule si sa nu circule cu mai mult de 15 kilometri pe ora, traficul fiind dirijat de politisti si jandarmi.
Circulatia rutiera pe podurile de la Maracineni a fost intrerupta in urma cu mai bine de o saptamana, dupa ce o viitura formata pe raul Buzau a distrus complet unul dintre poduri, iar podul dat in folosinta, luni seara, a fost avariat semnificativ, necesitand reparatii. Cel de-al treilea pod a fost redat circulatiei pietonale la cateva zile dupa producerea viiturii, in urma unei scurte revizii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.