Actuala conducere a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud va fi schimbata cel tarziu in a doua jumatate a lunii octombrie, a declarat, ieri, prefectul judetului, Szilagyi Ioan (UDMR), citat de corespondentul Mediafax. Prefectul a spus ca, pana atunci,
Actuala conducere a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud va fi schimbata cel tarziu in a doua jumatate a lunii octombrie, a declarat, ieri, prefectul judetului, Szilagyi Ioan (UDMR), citat de corespondentul Mediafax. Prefectul a spus ca, pana atunci, va fi aprobata modificarea Legii 215, astfel incat presedintii si vicepresedintii Consiliilor Judetene vor putea fi alesi cu jumatate plus unu din numarul consilierilor judeteni si nu cu doua treimi, cum s-a procedat pana acum.
Szilagyi Ioan sustine ca majoritatea formata la nivelul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud va permite inlocuirea din functie a presedintelui Gheorghe Marinescu (PSD), respectiv a vicepresedintelui Constantin Pamfiloiu (PRM).
Intrebat daca prilejul va fi folosit si pentru inlocuirea celui de-al doilea vicepresedinte, Ionel Tompa (PC), prefectul a declarat ca UDMR este de acord sa-l sustina pe Tompa pentru a ramane in continuare in functie, insa s-ar putea ca PD si PNL sa nu fie de acord.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.