Nici un investitor nu se arata interesat de cumpararea uzinei Rulmentul SA, chiar daca pana la expirarea termenului de depunere a ofertelor au mai ramas doar cateva zile. In cazul in care fabrica nu va avea un nou proprietar, poate ajunge chiar la li
Nici un investitor nu se arata interesat de cumpararea uzinei Rulmentul SA, chiar daca pana la expirarea termenului de depunere a ofertelor au mai ramas doar cateva zile. In cazul in care fabrica nu va avea un nou proprietar, poate ajunge chiar la lichidare. Liderul de sindicat al uzinei, Gabriel Dachim, a declarat ca desi erau zeci de oferte pentru preluarea uzinei, nimeni nu s-a inscris la Camera de date. "Au fost cumparate doua caiete de sarcini, dar firmele nu au facut si rezervare la Camera de date, ceea ce arata ca nu sunt foarte interesate de uzina", a spus liderul de sindicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.