Romica Tociu a decolat, in urma cu doua zile, spre Ibiza. Dupa o vara plina petrecuta la malul marii, actorul si-a abandonat afacerile (are in prezent doua restaurante, unul in Bucuresti si unul pe litoral) pentru a petrece, impreuna cu familia, zece
Romica Tociu a decolat, in urma cu doua zile, spre Ibiza. Dupa o vara plina petrecuta la malul marii, actorul si-a abandonat afacerile (are in prezent doua restaurante, unul in Bucuresti si unul pe litoral) pentru a petrece, impreuna cu familia, zece zile pe iahtul nasului Gheara. Desi invitat la paranghelie fusese si colegul sau de suferinta, Cornel Palade, acesta a declinat oferta, atunci cand a aflat ca va calatori cu avionul. Romica se va intalni la Ibiza cu fotbalistul Adrian Mutu si cu sotia sa, Consuelo, pentru a pune la punct cateva detalii legate de viitoarea nunta, care se va desfasura, pe 9 octombrie, la Palatul Snagov. La mult asteptatul eveniment, Romica si Cornel se vor ocupa de buna dispozitie a invitatilor, iar Marcel Pavel si Sanda Ladosi vor asigura momentele muzicale. De la nunta nu va lipsi nici faimosul Adi de Vito, care ii va oferi ''Briliantului'' o manea cu dedicatie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.