copilareste de povara unei infrangeri la scor, Steaua o ia de la capat la Trondheim. Miza imensa a partidei, calificarea in grupele Ligii Campionilor, este atenuata de un adevar aflat de partea echipei lui Protasov. Rosenborg e o trupa dezorientata,
copilareste de povara unei infrangeri la scor, Steaua o ia de la capat la Trondheim. Miza imensa a partidei, calificarea in grupele Ligii Campionilor, este atenuata de un adevar aflat de partea echipei lui Protasov. Rosenborg e o trupa dezorientata, devenita mediocra aproape peste noapte, intr-un campionat norvegian pe care l-a dominat militareste mai mult de un deceniu. Faptul ca Steaua trebuie sa dea cel putin un gol contra unei echipe care a fost invinsa cu 5-1 de Lillestrom si 5-2 de Start Kristiansand, intamplari petrecute in ultima luna, este o provocare cel putin incurajatoare. Rosenborg e in plina cadere libera, o catastrofa promitatoare, chinuita de amintirea ca a fost candva, nu de mult, un nume important in Europa. Steaua, bantuita si ea de un trecut mai apasator decat al norvegienilor, a trecut deja prin infernul micilor rezultate si al marilor deziluzii. Cu un strop de inteligenta, cu un dram de noroc, Steaua o poate impinge pe Rosenborg pe drumul amar al resemnarii. Doar asa va putea sa-si regaseasca pasii si sa reinvete mersul in lumea pe care vrea sa o redescopere.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.