presa Ziua. in cadrul discutiilor, seful statului a precizat ca nu are probe care sa-i sustina afirmatia, dar nici nu retrage ceea ce a spus. Sorin Rosca Stanescu (foto) a confirmat ca a avut, pe data de 28 mai, o discutie telefonica cu Traian Bas
presa Ziua. in cadrul discutiilor, seful statului a precizat ca nu are probe care sa-i sustina afirmatia, dar nici nu retrage ceea ce a spus.
Sorin Rosca Stanescu (foto) a confirmat ca a avut, pe data de 28 mai, o discutie telefonica cu Traian Basescu, dar ca nu l-a amenintat. "O sa ma consult cu avocatii pentru a decide daca voi deschide un proces sau nu", a declarat Sorin Rosca Stanescu, dupa intalnirea de la CRP. Cristian Tudor Popescu, presedintele CRP, a afirmat ca seful statului ar fi trebuit sa spuna la iesire si faptul ca nu are probe, asa cum a spus la intalnire.
Presedintele tarii a afirmat, la inceputul acestei luni, ca un ziarist l-a amenintat ca il termina in ziarele pe care le controleaza.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.