Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului, informeaza Med
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului, informeaza Mediafax. Vineri, in deschiderea sedintei Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde a afirmat ca ii pare rau pentru afirmatiile facute la adresa senatorului Ioan Talpes. Pedistul afirmase, pe 10 mai, ca probabil nu ar fi fost inundatii de asemenea dimensiuni nici in Caras-Severin, nici in Timis, daca Talpes nu ar fi dat selectiv bani pentru primariile conduse de PSD, pentru ca primarii sa-si cumpere masini Nubira.
Dupa ce democratul si-a cerut scuze, senatorul Ioan Talpes a afirmat ca este un gest normal intre doi oameni care cauta o stare de normalitate. "Ceea ce ma surprinde este ca a facut-o asa de tarziu. Dupa cum stiti, noi ne aflam intr-un proces, dar am sa renunt la actiune", a declarat Talpes.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.