bazele unei afaceri de succes prin intermediul farselor la comanda. "Un amic ne-a rugat de 1 aprilie sa ii pacalim fratele. Saracul om lucra in ziua aceea la birou, cand s-a trezit ca intra o tipa tipand disperata ca vrea pensie alimentara si ca
bazele unei afaceri de succes prin intermediul farselor la comanda.
"Un amic ne-a rugat de 1 aprilie sa ii pacalim fratele. Saracul om lucra in ziua aceea la birou, cand s-a trezit ca intra o tipa tipand disperata ca vrea pensie alimentara si ca merge la Politie sa-l denunte. Din spatele ei o alta fata grava: "Sunteti rugat sa va prezentati la Starea Civila pentru a recunoaste copilul, in caz contrar veti fi chemat in instanta". Omul se uita la noi inmarmurit: "Doamna, domnisoara, nu va suparati dar nu va cunosc, cred ca faceti o greseala". Bineinteles ca nu a durat mult pana cand omul s-a enervat de-a binelea si a inceput sa tipe la noi. Una bocea de mare zor si alta ameninta. intre timp... intra in birou nimeni alta decat sotia. Sa vezi atunci tipete si urlete dinspre sotie spre sot, dinspre sot spre noi, si de la noi catre toata lumea. Nervoasa foc, "amanta" tipa ca ea merge sa aduca copilul sa arate tuturor ce bine seamana cu tatal. Se intoarce tinand in brate ceea ce parea a fi un copil, dar cand i-l paseaza sotiei... surpriza... era o papusa. Dupa vreo jumatate de ora de ras, pacalitul ne-a rugat sa coacem o gluma si pentru el, de data asta pe bani. si asa ne-a venit ideea de a face farse pe bani". Asa isi incep Icequeen si Drac Alb, doua fete de 23, respectiv 22 de ani, portofoliul. si-au ales nume conspirative, tocmai pentru a nu fi usor de recunoscut.
Afacerea a inceput sa dea roade imediat ce au fost lansate anunturi pe Internet si mai ales dupa ce si-au lansat site-ul "site. neogen.ro/jokes". Pretul unei farse nu e piperat. Pentru cateva sute de mii, orice sucevean poate "comanda" o astfel de farsa. Echipa este dispusa totusi sa se deplaseze si in tara, pretul modificandu-se bineinteles, in functie de cat de complicata este farsa.
Fetelor, licentiate in filologie, li se alatura, in functie de complexitatea farselor, si doi baieti. Frank_N_Stein si Il Duce, ambii de 26 de ani, licentiati in stiinte economice si Drept. Cum au inceput sa pacaleasca lumea in stanga si in dreapta, tinerii au primit diverse "comenzi". "Ne-a rugat o persoana sa dam un telefon si sa anuntam ca a murit nu stiu cine. Am refuzat categoric. Acestea nu sunt farse. Oamenii trebuie sa se simta bine cand realizeaza ca au fost pacaliti", ne-a declarat Icequeen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.