Compania spaniola de constructii si servicii, Ferrovial, va achizitona firma ce ofera servicii aeroportuare de manevrare a bagajelor Swissport International, valoarea tranzactiei fiind estimata la 646 milioane de euro, in care sunt incluse si datorii
Compania spaniola de constructii si servicii, Ferrovial, va achizitona firma ce ofera servicii aeroportuare de manevrare a bagajelor Swissport International, valoarea tranzactiei fiind estimata la 646 milioane de euro, in care sunt incluse si datoriile, transmite Mediafax.
Potrivit reprezentantilor Ferrovial, compania va plati Fondului de Investitii Candover 336 milioane de euro, pentru titurile Swissport, urmand sa preia si datorii in valoare de 310 milioane de euro.
Swissport opereaza la ora actuala pe 170 de aeroporturi din peste 40 de state. In urma acestei tranzactii, Ferrovial va deveni cel mai mare operator independent din sectorul de profil, a informat compania spaniola.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.