o gospodarie frumoasa. Nimeni nu stie sa fi avut dusmani. Primele expertize arata ca victimelor li s-a taiat mai intai gatul si abia apoi au fost impuscate. Mai mult, plagile injunghiate au atins artere importante si asta a cauzat decesul. impuscatur
o gospodarie frumoasa. Nimeni nu stie sa fi avut dusmani. Primele expertize arata ca victimelor li s-a taiat mai intai gatul si abia apoi au fost impuscate. Mai mult, plagile injunghiate au atins artere importante si asta a cauzat decesul. impuscaturile au fost in zona maxilarului si nu au atins nici un organ vital. Arma folosita a fost una de calibru 9 mm, dar inca nu a fost gasita. Batranii au leziuni pe tot corpul, semn ca au fost batuti crunt. Mobilul crimei a fost jaful si e posibil ca victimele sa fi fost torturate pana cand au spus unde au ascuns valorile. Se stie ca familia Istrate era instarita si ca avea bijuterii de valoare.
La fata locului s-au mai descoperit si doua tuburi de la gloante care urmeaza sa fie analizate. Anchetatorii au ridicat zeci de probe biologice care i-ar putea duce la ucigasi si sustin ca exista deja un cerc de suspecti. Daca vor fi prinsi, ucigasii risca inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav prin cruzime, ascunderea unui jaf, talharie, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz fara drept de arma letala. Avand in vedere complexitatea cazului la Brasov a sosit si o echipa de criminalisti din Bucuresti.
Anchetatorii au stabilit ca dubla crima s-a petrecut joi noaptea, iar sambata batranii au fost gasiti de un vecin. Acesta povesteste ca vineri a fost in cateva randuri la casa familiei Istrate, dar n-a sesizat nici o miscare. Nici la telefon n-a raspuns nimeni, asa ca sambata dimineata s-a intors. Atunci si-a dat seama ca s-a intamplat ceva, semnalul fiind animalele nehranite si galetile de muls goale, lasate in acelasi loc ca si cu o zi inainte. "Am fortat usa de la magazie si cand am intrat am vazut ca usa de la bucatarie era deschisa. Cand am ajuns in dormitor, am avut o imagine de cosmar. El era intins pe jos cu fata in sus, sotia lui era pe pat, iar picioarele ii atarnau pe margine. Ea era acoperita pana la mijloc cu un pled. Am chemat politia", spune Ionel Rambu, vecinul care a descoperit victimele.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.