lenjerie intima. Cu exceptia bustului mic, Andra are dimensiuni perfecte pentru un top model international. Are 1,80 m inaltime, 84/60/90 si 50 de kg. "Mi-am dorit sa am sanii mai mari, dar nu mi-as fi permis o operatie de marire cu silicon din prici
lenjerie intima. Cu exceptia bustului mic, Andra are dimensiuni perfecte pentru un top model international. Are 1,80 m inaltime, 84/60/90 si 50 de kg. "Mi-am dorit sa am sanii mai mari, dar nu mi-as fi permis o operatie de marire cu silicon din pricina costurilor. imi plac foarte mult sanii modelului german Claudia Schiffer ." Problemele au inceput sa apara abia dupa ce a castigat premiul, pentru ca Andra tocmai se pregatea sa plece in Spania unde obtinuse un contract cu o agentie de modeling. "M-am gandit mult la ce sa renunt. sansa care mi se oferea in Spania era formidabila, si am asteptat-o ani la rand. Am vorbit cu parintii mei, cu sefa agentiei de modeling si in cele din urma am decis ca voi ramane in Romania pentru operatie. Mi-am dat seama ca e mai important pentru mine. Aveam totul pregatit pentru plecare, inclusiv biletele de avion, dar asa a fost sa fie." (Luana Mare)

Andra va avea sani rotunzi

Dr. Marek Valcu e de parere ca Andra, fiind foarte inalta are nevoie de implanturi mari. "Eu i-as recomanda implant de 300 pentru ca este foarte inalta. Nu vor fi foarte mari, dar se vor aseza frumos, pentru ca are un corp frumos. si ea va avea tot implanturi Eurosilicone, de cea mai buna calitate, cu silicon si de forma rotunda." Andra a fost programata sa se opereze pe 27 august.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.