Numarul de turisti straini care au vizitat Spania in luna iulie a crescut cu 7,7 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare parte a vizitatorilor fiind francezi, a informat, vineri, Ministerul Industriei, al Comertului si Turismul
Numarul de turisti straini care au vizitat Spania in luna iulie a crescut cu 7,7 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare parte a vizitatorilor fiind francezi, a informat, vineri, Ministerul Industriei, al Comertului si Turismului, transmite Mediafax.
In luna iulie, numarul total de persoane care si-au petrecut vacanta in Spania a fost de 7,4 milioane, totalul pentru primele sapte luni depasind astfel nivelul de 31 de milioane, cu 6,1 la suta peste cel consemnat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, numarul turistilor straini si nationali care au utilizat aeroporturile spaniole a crescut cu 11,5 la suta in luna iulie comparativ cu anul trecut, au informat autoritatile aeroportuare. Incasarile din turism reprezinta circa 12 la suta din economia Spaniei, aproximativ jumatate din venituri fiind generate de turistii straini. Datele guvernamentale indica insa o scadere a cheltuielilor turistilor cu 3,5 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.