Serviciul Roman de Informatii a predat Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) peste 1,1 milioane de dosare apartinand fostei Securitati, se arata intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul SRI. Potrivit documentului,
Serviciul Roman de Informatii a predat Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) peste 1,1 milioane de dosare apartinand fostei Securitati, se arata intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul SRI. Potrivit documentului, pana la aceasta data, cantitatea totala de dosare predate de SRI catre CNSAS este urmatoarea: 7.184 metri liniari; 1.152.983 dosare; 1.319.147 volume.
Ultima predare de dosare catre CNSAS a avut loc la sfarsitul lunii iulie, cand SRI a trecut in administrarea Consiliului un numar de 8.269 dosare de urmarire, cu 9.327 volume. Respectivele dosare se afla la depozitul Popesti-Leordeni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.