Rudele lor spun ca cei doi au fost impuscati in cap, iar batranul avea si gatul taiat. Politistii si procurorii au inceput imediat o ancheta si deocamdata cercetarea la fata locului este in plina derulare. Ieri a sosit de la Bucuresti si o echipa de
Rudele lor spun ca cei doi au fost impuscati in cap, iar batranul avea si gatul taiat. Politistii si procurorii au inceput imediat o ancheta si deocamdata cercetarea la fata locului este in plina derulare. Ieri a sosit de la Bucuresti si o echipa de criminalisti.
Oamenii legii iau in calcul mai multe ipoteze, dar principala pista pe care se merge este jaful, deoarece vecinii afirma ca batranii nu aveau dusmani. Mai mult, in urma cu cateva luni, mai multe case din zona au fost sparte. Vecinii povestesc ca si Nicolae Istrate a trecut printr-o spaima zdravana acum doua luni de zile. Batranul s-a trezit la miezul noptii la usa cu un barbat care i-a cerut cazare. Strainul a plecat abia dupa ce gazda a amenintat ca va chema politia.
Vecinii povestesc ca nu i-au mai vazut de joi pe sotii Istrate, dar ca nu si-au facut griji deoarece oamenii mai aveau un teren in alta parte si erau deseori plecati. Anchetatorii incearca acum sa stabileasca ce anume a disparut din casa si care este data exacta a decesului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.