Dupa ce a realizat ca Poli - Steaua, 0-0, a fost un meci "peste media campionatului", Olaroiu a precizat: "Din punctul meu de vedere, insa probabil sunt subiectiv, Poli ar fi meritat sa castige. Daca vom juca la fel si in continuare nu vom mai avea
Dupa ce a realizat ca Poli - Steaua, 0-0, a fost un meci "peste media campionatului", Olaroiu a precizat: "Din punctul meu de vedere, insa probabil sunt subiectiv, Poli ar fi meritat sa castige. Daca vom juca la fel si in continuare nu vom mai avea accidente ca la Bacau", a spus Oli. Referitor la informatiile potrivit carora Poli Timisoara ar fi inaintat o oferta de 3 milioane de euro pentru achizitionarea fundasului stelist Mirel Radoi, tehnicianul banatenilor a declarat: "Ni l-am dori pe Mirel Radoi, dar el este un jucator foarte important pentru Steaua, asa ca nu se pune problema sa-l luam".
La randul sau, omologul lui "Oli" de pe banca Stelei, Oleg Protasov, s-a declarat mutumit de evolutia jucatorilor sai. "Cred ca a fost un joc bun. si o echipa si cealalta au avut ocazii, dar ca sa castigi trebuie sa marchezi. in general, sunt multumit de evolutia elevilor mei. in mintea noastra era si meciul de marti. Acum a venit timpul sa vedem daca putem face pasul spre Europa. Din clipa asta, mintea noastra este la meciul din Norvegia", a spus Protasov.
in ceea ce priveste partida Rosenborg - Steaua, care va avea loc marti, la Trondheim, UEFA a anuntat ca aceasta va fi arbitrata de o brigada franceza. Deocamdata au fost stabiliti doar asistentii - Frederic Arnault si Vincent Texier - si rezerva Philippe Kalt.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.