Rata anuala a inflatiei din zona euro a trecut de la valoarea de 2,1 la suta, inregsitrata pe luna iunie, la 2,2 la suta, pe luna trecuta, conform unui comunicat al Eurostat. Tot cu 0,1 la suta a crescut si rata inflatiei Uniunii Europene, ajungand
Rata anuala a inflatiei din zona euro a trecut de la valoarea de 2,1 la suta, inregsitrata pe luna iunie, la 2,2 la suta, pe luna trecuta, conform unui comunicat al Eurostat. Tot cu 0,1 la suta a crescut si rata inflatiei Uniunii Europene, ajungand de la 2 la suta in luna iunie la 2,1 la suta in luna urmatoare. Cele mai slabe rate ale inflatiei au fost observate pe luna iulie in Suedia (0,7 la suta), Finlanda (0,9 la suta), Cipru (1,3 la suta) si Cehia (1,4 la suta), pe cand cele mai ridicate au fost in Letonia (6,3 la suta), in Luxemburg, Estonia si Grecia (3,9 la suta - 4 la suta).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.