Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea acorda companiei israeliene Tnuva un credit in valoare de 15 milioane de euro pentru construirea unei fabrici de lactate in Romania, se arata intr-un anunt al BERD. Valoarea totala a
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea acorda companiei israeliene Tnuva un credit in valoare de 15 milioane de euro pentru construirea unei fabrici de lactate in Romania, se arata intr-un anunt al BERD. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 55 de milioane de euro si consta in construirea unei fabrici de produse lactate, precum si a unei ferme de crestere a animalelor care sa asigure materia prima. Fabrica va fi localizata la noua kilometri de Bucuresti, aproape de orasul Popesti-Leordeni, iar ferma in satul Adunatii Copaceni, la circa 24 de kilometri de capitala. Dezvoltarea fabricii va incepe in luna septembrie a acestui an, in timp ce ferma va fi ridicata pe o constructie deja existenta care va fi renovata, unde se va realiza si o noua statie de lapte. Acordul final al Consiliului director al BERD asupra acordarii finantarii va fi anuntat in a doua parte a lunii septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.