Astazi incepe cea de-a doua sesiune a bacalaureatului pentru care s-au inscris peste 33.000 de absolventi de liceu, repartizati in 99 centre de examen. Prima proba orala, limba si literatura romana, se va desfasura astazi si maine, incepand cu ora 9.
Astazi incepe cea de-a doua sesiune a bacalaureatului pentru care s-au inscris peste 33.000 de absolventi de liceu, repartizati in 99 centre de examen. Prima proba orala, limba si literatura romana, se va desfasura astazi si maine, incepand cu ora 9.00. Probele orale vor continua in zilele de 24 si 25 august cu limba si literatura moderna, respectiv 26 si 27 august 2005, cu limba si literatura materna. La prima sesiune din acest an a examenului de bacalaureat, promovabilitatea dupa sustinerea probei orale la limba si literatura romana a fost de 99,49%. Reamintim faptul ca, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat in luna mai a.c., pe site-ul www.edu.ro, subiectele pentru probele orale ale examenului de bacalaureat 2005 la urmatoarele discipline: limba engleza, limba franceza, limba germana moderna, limba si literatura germana materna, limba si literatura croata, limba si literatura italiana, limba si literatura maghiara, limba si literatura romana, limba si literatura slovaca - profil real si uman, limba si literatura spaniola, limba si literatura turca materna - profil teologic si pedagogic, limba si literatura turca moderna, limba si literatura bulgara - profil uman, limba si literatura sarba - profil real si uman, limba si literatura ucraineana, limba rusa si limba rusa pentru minoritati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.