Sorinel a primit in dar un Smart Roadster de 20.000 de euro, foloseste un Mercedes CLS, locuieste intr-o vila impunatoare si luxoasa si canta impreuna cu Laura Vass, partenera lui in varsta de 17 ani.


A cantat acoperit de bani pana la glezne

E intotdeauna imbracat dupa ultimele tipare vestimentare, poarta talismane de la cele mai apreciate case de bijuteri, se arata intr-o super masina decapotabila, proprietate personala, insotit, caci n-are deocamdata permis auto si il cunosc jumatate din miliardarii tarii. La doar 14 ani, Sorinel Copilul de Aur e cel mai castigat pusti din muzica noastra. Povestea copilului al carui nume a ajuns un etalon intre manelisti se aseamana cu scenariul unei telenovele. Caci dupa ce a cunoscut saracia, a ajuns ca la doar 14 ani sa fie asa de celebru si de bogat incat sa-si intretina familia si cei 6 frati ai sai. Evoluand mai nou alaturi de partenera sa de cantari, Laura Vass (17 ani), cei doi si-au facut un renume ca fiind "bulgarasii de aur". Insotit de trupa de instrumentisti, Sorinel poate castiga si peste 1.000 de euro la o cantare.
"I-a placut intotdeauna aurul. Primul cadou de valoare pe care l-a primit a fost un inel de aur si inca e foarte incantat de el. De atunci isi cumpara si primeste tot ce e de aur. Cat despre numele sau, Copilul de Aur, spune ca acesta se refera la vocea lui", ne lamureste clarinetistul Dan Bursuc , mentorul sub orchestra caruia s-a lansat si canta. Sorinel a cantat in zece tari pana acum si recunoaste ca a avut parte de chefuri ce nici in visele sale nu spera sa si le imagineze. Maturizat prematur datorita programului sau, caci se afla in continuu turneu, Sorinel nu va uita ca a cantat in covor de bancnote pana la glezne. "Cand a primit prima hartie de 100 de $ s-a oprit brusc din cantat. Nu stia cum sa se comporte, era sa compromita spectacolul. A ramas pur si simplu fara voce. Am aflat ca apoi cu banii a umplut cu mancare frigiderul de acasa", adauga Dan Bursuc.
De atunci Sorinel a ajuns sa plece cu buzunarele doldora de bani, sa coboare din ultimul tip de Mercedes CLS oprindu-se in fata unei tonete cu inghetata, unde vanzatoarea n-are rest sa-i dea. Sorinel locuieste in luxoasa vila a mentorului sau, Dan Bursuc, dar nu si-a uitat familia din satul Frumusani (langa Bucuresti) pentru care e sponsor constant, dar si Mos Craciun, si Iepure de Paste. La 14 ani are tot ce-si poate visa un copil: haine, bijuterii, parfumuri, un Smart Roadster primit in dar de ziua lui, ba chiar incepe lucrul la propria sa casa, dar nu-si doreste decat sa-si pastreze celebritatea.

n Urmasii in muzica ai lui Nicolae Guta si Adrian Minune sunt inca minori, dar au tot
ce si-ar putea dori un tanar: faima si bani

Are un Mercedes de 70.000 de euro
BIANCA RUS, 17 ani
Una din tinerele voci feminine din lumea manelelor e din Satu-Mare.
Atat de mult isi iubesc odorul parintii incat i-au facut toate poftele. Dovada ca printesa familiei le-a incantat sufletele cantandu-le prin intermediul posturilor de televiziune si a CD player-ului, parintii Biancai i-au cumparat o masina de turneu, un luxos Mercedes de 70.000 de euro. Cat despre copilaria domnisoarei care si-a permis sa se mute singurica in Bucuresti, se poate spune ca tot ce si-a dorit - inclusiv succesul - s-a implinit. Are o intreaga colectie de instrumente muzicale si nu duce lipsa de articole vestimentare, avand in casa dulapuri intregi. Cel mai mult tine la ochelarii Gucci, de 500 de euro.


EDY TALENT, 13 ani

Are 13 ani, doar un metru inaltime si este fericit ca anul acesta, la o petrecere, a castigat cel mai mult de cand canta - 500 euro intr-o jumatate de ora.
De fapt astfel de castiguri fac parte din viata sa, el fiind unul din rasfatatii elitei manelistilor. I se spune Edy Talent si pana la varsta sa a jucat in calitate de solist in zece pelicule cinematografice. "Despre primele filme nu imi mai aduc aminte, eram prea mic", marturiseste Edy. Micutul (care stapaneste pianul, vioara si bongas-urile) canta de la 6 ani, timp in care a evoluat la zeci de nunti si petreceri.
Copilaria si-a petrecut-o intr-un cartier select, in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobantilor, gard in gard cu Scoala Americana. Pana la varsta sa nu i-a lipsit niciodata nimic, iar visele sale se rezuma la telefoane performante si automobile luxoase.