CREAM A PRIMIT FLORI DE LA ADMIRATORI. Pentru Cream (foto), cele cateva zile petrecute acasa, pe malul marii, au reprezentat o mana cereasca: ""Pe Litoral ma simt cel mai bine"", a subliniat Claudia. Este si normal, avand in vedere ca interpreta a cr
CREAM A PRIMIT FLORI DE LA ADMIRATORI. Pentru Cream (foto), cele cateva zile petrecute acasa, pe malul marii, au reprezentat o mana cereasca: ""Pe Litoral ma simt cel mai bine"", a subliniat Claudia. Este si normal, avand in vedere ca interpreta a crescut in Mamaia. ""Spre deosebire de turisti, eu cunosc cele mai bune restaurante si cele mai tari locuri pentru distractie"", a spus cantareata. De asemenea, Cream s-a bucurat din plin si de atentia fanilor sai. Unii i-au cerut autografe, altii au venit si i-au oferit flori. Cei mai indrazneti au rugat-o sa faca fotografii impreuna cu ea sau i-au cerut numarul de telefon. Nimeni insa nu l-a obtinut. (Adrian Vaduva)
TEPE ESTIVALE. In perioada estivala, diversi organizatori de spectacole pun cap de afis diferite trupe cunoscute, in speranta atragerii a cat mai multor spectatori. Numai ca nu intotdeauna ce apare pe afis are acoperire, iar cei care si-au cumparat bilete au luat teapa. Un exemplu elocvent este cel al trupei Parlament, care s-a trezit de multe ori in situatia de a primi reprosuri de la fanii dezamagiti ca nu i-au putut asculta live pe Litoral. ""Am figurat de multe ori ca vom canta in diferite spectacole, insa noi nu stiam nimic. De altfel, in acest an nu am acceptat sa cantam pe Litoral. Motivele sunt numeroase: organizatorii nu sunt seriosi, nu dau banii la timp, iar uneori nu-i mai primesti deloc"", a declarat Pepino (foto), liderul ""parlamentarilor"". (Adrian Vaduva)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.