Fostul arbitru asistent Zoltan Erdei a incetat din viata, joi seara, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, unde a fost dus dupa ce a suferit un stop cardiac, a declarat medicul Florin Georgescu, directorul unitatii medicale. "Zoltan Erdei a f
Fostul arbitru asistent Zoltan Erdei a incetat din viata, joi seara, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, unde a fost dus dupa ce a suferit un stop cardiac, a declarat medicul Florin Georgescu, directorul unitatii medicale. "Zoltan Erdei a fost declarat mort dupa 50 de minute de incercare de resuscitare", a precizat Georgescu. Lui Erdei, in varsta de 55 de ani, care a participat la reeditarea finalei Cupei Romaniei din 1995, Petrolul - Rapid, i s-a facut rau, dupa meci, la vestiarele stadionului din localitate si a fost transportat de urgenta la spital. Doctorul Andrei Ilinca, medic primar medicina de urgenta, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a precizat ca decesul a survenit la ora 21,05. "Pacientul s-a prezentat la noi in stop cardiorespirator la ora 20,10. Am incercat sa-l resuscitam, dar la ora 21,05 a decedat", a declarat Ilinca. Intrebat care este cauza decesului, Ilinca a raspus: "Probabil este vorba de o afectiune cardiaca, dar nu putem aveam confirmarea pana la efectuarea necropsiei". Redactia ZIUA este alaturi de familia indoliata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.