Procurorii instantei supreme i-au interzis lui Ovidiu Tender - cercetat in cazul Rafo - sa paraseasca tara, in acest sens emitandu-se o ordonanta pentru o perioada de 30 de zile. Potrivit procedurii, ordonanta prin care i s-a interzis lui Tender sa p
Procurorii instantei supreme i-au interzis lui Ovidiu Tender - cercetat in cazul Rafo - sa paraseasca tara, in acest sens emitandu-se o ordonanta pentru o perioada de 30 de zile. Potrivit procedurii, ordonanta prin care i s-a interzis lui Tender sa paraseasca tara poate fi contestata in instanta. Potrivit Mediafax, tot instanta este cea care poate prelungi (la cererea Parchetului-n.r.) sau nu aceasta masura preventiva. De asemenea, reprezentantii Ministerului Public vor solicita o expertiza medico-legala care sa stabileasca cu exactitate afectiunile de care sufera omul de afaceri Ovidiu Tender. Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie cerceteaza 21 persoane intr-un dosar din anul 2003, pentru savarsirea infractiunilor de spalare de bani, inselaciune si asociere in vederea comiterii de infractiuni, printre acestia aflandu-se Ovidiu Tender si Corneliu Iacobov. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.