Primaria Capitalei va organiza o licitatie internationala pentru atribuirea lucrarilor de modernizare a 106 scoli de pe raza Municipiului Bucuresti. Proiectul de reabilitare a infrastructurii educationale, al Primariei Municipiului Bucuresti, este fi
Primaria Capitalei va organiza o licitatie internationala pentru atribuirea lucrarilor de modernizare a 106 scoli de pe raza Municipiului Bucuresti. Proiectul de reabilitare a infrastructurii educationale, al Primariei Municipiului Bucuresti, este finantat de Banca Europeana de Investitii si urmeaza in prezent procedurile legale pentru implementare. Proiectul, in valoare totala de 150 de milioane de euro, se va derula pe patru ani si cuprinde consolidarea cladirilor si reabilitarea tehnica a instalatiilor, refacerea izolatiilor termice si a finisajelor si construirea de corpuri noi (sali de sport). Deoarece lucrarile proiectului "Reabilitarea infrastructurii educationale" vor demara abia in trimestrul IV, primariile de sector sunt obligate sa asigure, pana la 15 septembrie, conditiile igienico-sanitare pentru ca unitatile de invatamant sa primeasca autorizatii de functionare. (C.S.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.