Timp de o saptamana, 31 de elevi de liceu si 30 de profesori au participat la scoala de vara "Economia pentru Lideri". Aceasta actiune s-a desfasurat in perioada 7-13 august, la Cheile Gradistei, Judetul Brasov si a beneficiat de sprijin financiar di
Timp de o saptamana, 31 de elevi de liceu si 30 de profesori au participat la scoala de vara "Economia pentru Lideri". Aceasta actiune s-a desfasurat in perioada 7-13 august, la Cheile Gradistei, Judetul Brasov si a beneficiat de sprijin financiar din partea Citigroup Foundation si Gillette Company Foundation. Junior Achievement Romania, asociatie partenera cu Foundation for Teaching Economics (FTE) in acest program, a selectat elevii si profesorii participanti din toate regiunile Romaniei si a furnizat programul de instruire pe teme de leadership. Programul "Economia pentru Lideri" este destinat sa le furnizeze viitorilor lideri ai Romaniei o intelegere superioara a sistemului economiei de piata si sa le creeze aptitudini pentru a-i motiva pe ceilalti. Programul este, de asemenea, special conceput, pentru a le oferi celor 30 de profesori de economie tehnici de predare interactive pentru a face materia mai usor de inteles pentru elevi. Persoanele care au asigurat pregatirea cursantilor au fost atat instructori americani, cat si romani. FTE a organizat scoala de vara "Economia pentru Lideri" in Romania, de trei ani, participarea elevilor si a profesorilor fiind gratuita. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.