Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a comentat ieri iesirile lui Mircea Rednic din aceasta saptamana, tinand sa faca cateva precizari. "Eu nu mi-am putut imagina ca exista un om atat de josnic, care sa se comporte atat de josnic, care sa atace atat
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a comentat ieri iesirile lui Mircea Rednic din aceasta saptamana, tinand sa faca cateva precizari. "Eu nu mi-am putut imagina ca exista un om atat de josnic, care sa se comporte atat de josnic, care sa atace atat de murdar, dupa ce el a sabotat in permanenta munca noastra de aici si in special pe a mea", a spus Lucescu jr. despre antrenorul care a fost la un pas sa-i ia locul la inceputul acestei saptamani. "A facut declaratii murdare impotriva a doi oameni care in viata lui l-au ajutat. Unul este tatal meu, care i-a influentat pozitiv intreaga cariera. L-a ajutat cand l-a promovat de la juniori la Corvinul, l-a promovat la echipa nationala, l-a readus pe linia de plutire in '85-'86 cand era in deriva si i-a prelungit cariera de jucator aducandu-l la Rapid si facandu-l sa se retraga cu fruntea sus din fotbal. Iar al doilea sunt eu, care l-am ajutat mai putin, este adevarat. Dar am pus umarul cand a fost numit in primul mandat ca antrenor la Rapid, iar a doua oara cand a castigat titlul, cand eram vicepresedinte si am facut tot posibilul ca lucrurile sa iasa bine. Daca el uita aceste lucruri, atunci o sa-si uite si numele", a mentionat antrenorul Rapidului. Razvan Lucescu a infirmat si declaratia lui Rednic, potrivit careia echipa giulesteana ar avea in prezent un buget mult mai mare decat atunci cand el conducea Rapidul. "In ultimii ani, intre bugetele Rapidului nu au fost diferente. Sau daca au fost, au fost foarte mici. Dar va spun ca bugetul de acum e ca cel de acum trei ani sau de acum doi ani", a comentat tehnicianul. Lucescu a afirmat ca a acceptat sa revina la echipa marti, dupa ce cu o seara inainte fusese demis de patronul George Copos, doar pentru a nu-i dezamagi pe cei care si-au dorit sa continue alaturi de el. "Jucatorii s-au pregatit mereu foarte serios si nu am nimic ce sa le reprosez. Nu este bine ca am fost implicati in acest scandal, dar asta este fotbalul. A fost un episod din viata Rapidului, a mea, a noastra, dar sper sa iesim cu bine din el", a precizat Lucescu. El le-a cerut jucatorilor sai sa treaca repede peste acest scandal si sa invinga astazi in Cotroceni, desi a admis ca este greu. "Venim dupa o saptamana agitata, desi eu spun ca eram intr-o perioada foarte buna. National este o echipa buna, care poate pune probleme oricand echipelor puternice, dar noi suntem optimisti. Jucatorii sunt profesionisti si fiind vorba despre un joc important sunt constienti ca avem nevoie de cele trei puncte", a subliniat Lucescu. El a informat ca situatia lui Sabin Ilie, care a revenit din China si se pregateste alaturi de Rapid, va fi lamurita saptamana viitoare. "Sabin ramane sa discute cu domnul Dinu (n.r. - presedintele Dinu Gheorghe) si daca va fi ceva vom discuta saptamana viitoare. Vom vedea, deocamdata el se antreneaza cu noi. Eu l-am simpatizat mereu pe Sabin, chiar daca s-a spus ca au fost ceva probleme atunci cand a plecat in China". (B.G.)
I. Stancu: "Daca avem 3-0, mai dam un gol"
Ionut Rada, fundasul Rapidului, a declarat ieri ca suporterii au dreptate atunci cand spun ca jucatorii sunt chiriasi in Giulesti. "Este adevarat, intr-un fel au dreptate, pentru ca noi vom pleca la un moment dat in timp ce ei sunt pe viata aici. Dar noi cat jucam la Rapid incercam sa ne face treaba cat mai bine si sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim toti", a spus Rada. "La un club ca Rapid presiunea a fost mereu si din partea conducerii, si din partea suporterilor. Dar pe noi trebuie sa ne intereseze mai mult jocul nostru pentru a reusi sa castigam acest meci cu FC National", a comentat Rada partida cu echipa pentru care a jucat in sezonul trecut. "Daca avem din nou 3-0 o sa dam inca unul, sa facem 4-0, ca sa nu ne mai egaleze", a declarat, la randul sau, Ionut Stancu, aluzie la meciul din campionatul trecut, cand giulestenii au condus cu 3-0 in Cotroceni si s-au vazut egalati, pierzand dopua puncte care s-au dovedit ulterior extrem de pretioase in lupta pentru titlu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.