Dupa ce, in 2004, a scos pe piata din Romania o carte cu cele mai bune programe de ingrijire corporala, antrenorul de fitness, Radu Teodorescu s-a hotarat, anul acesta, sa isi deschida si o noua sala de fitness. "In luna august, voi deschide la Bucur
Dupa ce, in 2004, a scos pe piata din Romania o carte cu cele mai bune programe de ingrijire corporala, antrenorul de fitness, Radu Teodorescu s-a hotarat, anul acesta, sa isi deschida si o noua sala de fitness. "In luna august, voi deschide la Bucuresti cea de-a doua sala de fitness. Vreau sa le fac pe femeile din Romania sa arate precum Cindy Crawford. Cindy a stiut, ca orice mare campion, ca are nevoie de un profesor care sa o propulseze direct in varful piramidei. Voia sa arate fabulos si eu am ajutat-o sa-si indeplineasca visul", a spus Radu.
Radu o va insoti pe Cindy Crawford pe timpul celor 4 zile pe care modelul le va petrece in Romania.
Radu Teodorescu este originar din Arges, iar momentan se ocupa de aspectul fizic al modelelor internationale, dar si a unor actori celebri. In anul 1972, el a plecat din tara, si a obtinut azil politic in Italia, dar soarta l-a dus la Viena si apoi in SUA.
Cat timp Cindy Crawford a locuit la New York, atunci cand cariera ei de model impunea o conditie fizica deosebita, Radu era responsabil pentru programele ei de antrenament care o faceau sa arate excelent. Cindy, in parteneriat cu Radu, a lansat in 1992 o caseta video cu exercitii de fitness.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.