Omul de afaceri ceh Frantisek Priplata, condamnat la 8 de ani pentru implicare in asasinarea liderului sindical de la Tepro, ar fi putut fi ajutat de politisti ca sa fuga din Romania. Autoritatile iau in calcul si analizeaza toate pistele privind ace
Omul de afaceri ceh Frantisek Priplata, condamnat la 8 de ani pentru implicare in asasinarea liderului sindical de la Tepro, ar fi putut fi ajutat de politisti ca sa fuga din Romania. Autoritatile iau in calcul si analizeaza toate pistele privind acest incident. Intrebat daca cehul a fugit din tara cu ajutorul politistilor, ministrul Administratiei si Internelor a spus: "Luam in considerare toate ipotezele si analizam toate pistele, inclusiv o astfel de varianta. Inclusiv ceea ce a spus Priplata (...), ca pista ar fi iesit in 20 de minute, plimbandu-se usor pe frontiera verde, neobservat nici de romani, nici de maghiari".
La inceputul acestei luni, Priplata a reusit sa plece din Romania, dupa ce aflase ca pe numele sau fusese emis un mandat de executare a pedepsei de 8 ani inchisoare.
Politistii spun ca Priplata fusese dat in consemn la frontiera inca din 15 iunie a.c si, existand informatii ca s-ar afla in Bucuresti, nu s-a considerat necesara urmarirea internationala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.