Ce anume din corpul apetisant al Nicoletei Luciu nu incape pur si simplu sub centura de siguranta? Astazi, de la ora 12.00, Roxana Ciuhulescu va incerca sa afle toate raspunsurile pe care Nicoleta Luciu le poate da in legatura cu noua ei masina, Se
Ce anume din corpul apetisant al Nicoletei Luciu nu incape pur si simplu sub centura de siguranta? Astazi, de la ora 12.00, Roxana Ciuhulescu va incerca sa afle toate raspunsurile pe care Nicoleta Luciu le poate da in legatura cu noua ei masina, Seat Altea rosie ca pasiunea si sexy ca stapana.
Noua vedeta Acasa TV a marturisit colegei sale de la Pro Motor ca nu poate conduce decat daca este desculta, spre mirarea celor care considera ca o masina cu cutie automata se conduce cu greu daca nu esti incaltat. "Am vrut o masina speciala, care sa se diferentieze clar pe strazile din Romania. In plus, voiam o masina sigura, usor de condus care sa aiba un aer sportiv. Nu credeam insa ca voi gasi una cu un compartiment special pentru ruj, pentru umbrela sau pentru guma de mestecat" explica Nicoleta Luciu cateva din motivele alegerii sale. Tramvaiul ramane doar o amintire pentru fosta logodnica a lui Dinu Maxer, chiar daca nu ar refuza nici acum sa apeleze la el, la nevoie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.