In varsta de doar 45 de ani, co-autorul filmului de animatie "Toy Story" a murit intr-un accident de masina. Sute de angajati ai companiei Pixar, unde Ranft si-a petrecut ultimii 10 ani, s-au adunat, miercuri, pentru a-si exprima regretul la aflarea
In varsta de doar 45 de ani, co-autorul filmului de animatie "Toy Story" a murit intr-un accident de masina. Sute de angajati ai companiei Pixar, unde Ranft si-a petrecut ultimii 10 ani, s-au adunat, miercuri, pentru a-si exprima regretul la aflarea vestii. Nominalizat la Oscar pentru Toy Story, Ranft a fost co-autor si la filmul "A Bug's Life", unde a fost si vocea personajului Heimlich. Ranft si-a imprumutat vocea si Pinguinului din Toy Story 2. Inainte de a se alatura echipei de la Pixar, Joe Ranft a lucrat la Studiourile Walt Disney, unde a semnat "Frumoasa si Bestia" si "The Lion King".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.