Un canal de televiziune din Marea Britanie si-a anuntat intentia de a produce un film care sa descrie cu acuratete viata Printesei Margareta, sora cea mica a Reginei Regatului Unit. Conform declaratiei oficialilor de la Channel4, "Sora reginei", est
Un canal de televiziune din Marea Britanie si-a anuntat intentia de a produce un film care sa descrie cu acuratete viata Printesei Margareta, sora cea mica a Reginei Regatului Unit. Conform declaratiei oficialilor de la Channel4, "Sora reginei", este un drama care o inatiseaza pe cea mai mai rebela membra a familiei regale. Ei au dezvaluit ca una din scene o infatiseaza pe printesa in timp ce saruta o alta femeie, iar in alta apare fumand o "tigara ciudata".
Printesa Margareta a decedat in februarie 2002, la 71 de ani. Ea a fost cea care a dat un pic de culoare cosmopolita rigiditatii familiei regale britanice. Kevin Lygo, director la Channel 4, declara: "Filmul o surprinde la sfarsitul anilor 50 si inceputul anilor 60 , cand era considerata cea mai fermecatoare figura publica, aducand aminte de regretata Lady D."


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.