Claudiu Niculescu, atacantul lui Dinamo, a respins ieri posibilitatea ca situatia de la Rapid sa se repete si la Dinamo, apreciind ca la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare este mai multa stabilitate. Intrebat despre o ipotetica greva a jucatorilor
Claudiu Niculescu, atacantul lui Dinamo, a respins ieri posibilitatea ca situatia de la Rapid sa se repete si la Dinamo, apreciind ca la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare este mai multa stabilitate. Intrebat despre o ipotetica greva a jucatorilor dinamovisti daca antrenorul Ioan Andone ar fi demis, asa cum s-a intamplat la Rapid, Niculescu a spus: "La Dinamo nu se pune problema sa apara situatii asemanatoare celor de la Rapid pentru ca la Dinamo exista stabilitate", uitand ca dinamovistii au intrat anul trecut in greva atunci cand au fost anuntati ca vor avea un cantonament prelungit. Despre meciul de maine, Niculescu a declarat ca se asteapta la o replica puternica din partea Farului, considerand ca intalnirea cu "marinarii" este una foarte importanta pentru moralul sau si al coechipierilor inaintea returului de joi cu Omonia. "Farul reprezinta o echipa talentata, care a fost revelatia sezonului trecut, iar jucatorii vor veni montati sa scoata un rezultat bun la Bucuresti, mai ales ca au trait si dezamagirea pierderii finalei Cupei Romaniei in favoarea noastra. Ne intereseaza sa luam cele trei puncte. Impresia artistica va conta mai putin. Astfel, am avea si un moral bun pentru returul de la Nicosia, impotriva Omoniei, din turul doi preliminar al Cupei UEFA", a precizat Niculescu. Golgeterul de anul trecut al lui Dinamo a pronosticat o intalnire echilibrata la Timisoara. "Poli si Steaua sunt doua echipe de valori egale, in acest moment. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.