Timisoara este gata pentru prima mare infruntare a noii echipe a lui "Poli". Dupa ce s-a prezentat cu Juventus, gruparea alb-violeta asteapta revansa in fata campioanei, pentru umilitorul 1-8 de acum doua sezoane. Suporterii sunt si ei pregatiti pent
Timisoara este gata pentru prima mare infruntare a noii echipe a lui "Poli". Dupa ce s-a prezentat cu Juventus, gruparea alb-violeta asteapta revansa in fata campioanei, pentru umilitorul 1-8 de acum doua sezoane. Suporterii sunt si ei pregatiti pentru "razboiul" cu Capitala, cele 30.000 de bilete puse in vanzare fiind deja epuizate. Singura problema a Timisoarei este echipa, care a dezamagit profund la Bacau, in etapa precedenta. Antrenorul Cosmin Olaroiu merge mai departe si spune ca singurul adversar al lui "Poli" este chiar "Poli", dar spera ca acest lucru sa nu fie valabil si in meciul cu Steaua. "Noi, daca jucam la potentialul nostru, putem face fata oricarei echipe din Romania, fara probleme. Steaua este o echipa matura, are si contraatac, si joc pozitional, are mobilitate buna la mijloc. Am adus jucatori cu o cota buna in departamentul defensiv, ar trebui, usor-usor, sa dispara greselile", a spus Olaroiu, care a precizat ca principala motivatie, din punctul sau de vedere, o reprezinta aportul suporterilor. "La noi, din punctul meu de vedere, si sper sa fie si al jucatorilor, motivatia numarul unu la aceasta echipa este faptul ca joaca pe acest stadion, cu acesti oameni in tribune. Nu stiu daca mai exista o echipa care joaca acasa cu un astfel de public. Asta ar trebui sa fie motivatia numarul unu: sa le creeze acestor oameni o bucurie", a precizat Olaroiu. Acesta a mai afirmat ca il doare infrangerea din meciul cu FCM Bacau si ca-i este rusine de oamenii de la Timisoara. "Fiecare om are modul lui de a digera un insucces sau un succes. Fiecare se consuma mai mult sau mai putin. Pe mine m-a durut si ma doare, in continuare, infrangerea de la Bacau, pentru ca, in primul si in primul rand, mi-e rusine de oamenii de la Timisoara. Probabil, la meciul cu Steaua, vor veni iarasi in numar foarte mare si, cand ies pe teren, mie mi-e rusine", a spus Olaroiu, adaugand ca nu are nici un conflict cu Anton Dobos, consilierul presedintelui Emil Rosianu. "Poli" nu poate conta in acest meci pe Osei, suspendat, in timp ce Ov. Petre este incert.
Stelistii sunt si ei pregatiti pentru marele meci din Banat. "De frica nu se pune problema, respectam adversarul. Este ceva frumos sa fie tribunele pline, pentru ca trebuie sa jucam si pentru lumea care vine la stadion.
Protasov: "Luptam pe doua fronturi"
O echipa care vrea sa castige campionatul trebuie sa joace pe orice stadion. Nu stiu daca conteaza ca a pierdut in etapa trecuta, insa cu Steaua va da ce are mai bun. Timisoara asteapta de fiecare data un meci cu Steaua si toate echipele dau ceva in plus cand joaca cu Steaua. Nu vrem sa pierdem puncte in campionat, trebuie sa castigam toate meciurile. Ma astept la un meci greu la Timisoara, dar cred ca suntem pregatiti", a spus Protasov. Acesta crede ca Steaua poate rezista pe ambele fronturi, atat in campionat, cat si in Liga Campionilor. "Cred ca putem rezista pe ambele fronturi, pentru asta luptam", a mai spus Protasov. In schimb, jucatorii sunt mai degraba cu gandul la returul cu Rosenborg din turul III preliminar al UEFA Champions League. "Daca ar fi de la Dumnezeu sa pierdem la Timisoara si sa castigam in Norvegia, atunci as accepta acest lucru. Nu stiu daca va fi infern la Timisoara. Suntem obisnuiti sa jucam cu tribunele arhipline si ar fi un avantaj pentru noi acest lucru, vom fi mai motivati sa-i invingem in fata propriilor suporteri", a spus Lovin. "Nu cred ca am avut dupa ce sa ne revenim dupa meciul cu Rosenborg.
A fost un semiesec ca scor si mai mult moral. Gandurile noastre in fiecare seara, cand mergem la culcare, se indreapta spre Rosenborg. Ar fi cea mai mare performanta din carierele noastre", a adaugat Lovin. Sorin Paraschiv crede ca meciul de la Timisoara va fi greu, mai ales ca suporterii timisoreni sunt minunati. "Timisoara este o echipa buna pe teren propriu. Toata lumea isi doreste calificarea in grupele Ligii Campionilor, dar deocamdata vrem sa ne facem jocul la Timisoara, iar daca vom castiga cu atat mai bine. Si anul trecut am avut un program incarcat si am reusit sa luam titlul si sa ajungem departe in Cupa UEFA. Incercam acest lucru si acum, dar obiectivul nostru este Liga Campionilor", a spus Paraschiv. Steaua nu-l va folosi la Timisoara pe Radoi, suspendat, in timp ce Curt si Fl. Dumitru sunt accidentati. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.