Premierul Calin Popescu Tariceanu este nemultumit de comunicarea dintre Guvern si mass-media din Romania. Uneori presa a interpretat gresit unele dintre actele si deciziile Guvernului, a afirmat Tariceanu si a promis ca pe viitor va ameliora relatia
Premierul Calin Popescu Tariceanu este nemultumit de comunicarea dintre Guvern si mass-media din Romania. Uneori presa a interpretat gresit unele dintre actele si deciziile Guvernului, a afirmat Tariceanu si a promis ca pe viitor va ameliora relatia sa cu societatea civila prin intermediul presei. Acest subiect a fost tratat de primul- ministru la intalnirea de patru ore pe care a avut-o miercuri seara cu ziaristii de la Clubul Roman de Presa.
Cu aceasta ocazie Tariceanu a constatat ca o parte dintre deciziile Cabinetului au fost tratate, uneori, cu mai putina atentie, fapt ce a dus la o interpretare gresita.
Intrebat daca a discutat cu membrii CRP si despre relatia dintre Guvern si presedinte, Tariceanu a declarat ca nu a raspuns "lapidar" intrebarilor, ci, a si explicat unele decizii ale Cabinetului si strategiile de perspectiva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.