Politistii de-abia asteptau ca senatorii sa se mute la Palatul Parlamentului. O data ce mutarea Senatului in fosta Casa a Poporului din aceasta toamna a fost batuta in cuie, Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca va promova o hotarare d
Politistii de-abia asteptau ca senatorii sa se mute la Palatul Parlamentului. O data ce mutarea Senatului in fosta Casa a Poporului din aceasta toamna a fost batuta in cuie, Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca va promova o hotarare de Guvern prin care sa-si primeasca inapoi sediul, a anuntat ministrul Vasile Blaga.
"Dorim sa promovam, maine sau joia viitoare o hotarare de Guvern prin care sa ne luam sediul inapoi. Sediul Senatului este Sediul MAI, construit ca atare, in perioada interbelica si dorim sa ne luam sediul inapoi, pentru ca aici sunt conditii absolut improprii", a declarat Blaga.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.