"Nu mi-a tremurat mana cand am optat pentru doamna Culcer, fara sa o fi cunoscut inainte", a declarat, joi, Tudor Giugiu, director general la TVR. Referindu-se la concursul castigat de Culcer, el a tinut sa marturiseasca: "Am citit un proiect, am sta

"Nu mi-a tremurat mana cand am optat pentru doamna Culcer, fara sa o fi cunoscut inainte", a declarat, joi, Tudor Giugiu, director general la TVR. Referindu-se la concursul castigat de Culcer, el a tinut sa marturiseasca: "Am citit un proiect, am stat de vorba cu un om. Poate fi o locomotiva pentru un departament de stiri. Cred ca Rodica poate sa vina acolo si sa faca o treaba buna". Giurgiu a adaugat ca, dupa parerea lui, de felul in care Rodica Culcer va reusi sa gestioneze anumite probleme depinde succesul TVR. El spera ca din iarna telespectatorii sa vada "si un altfel de jurnal".

Tudor Giurgiu a facut din Cerbul de Aur un eveniment caritabil

Editia din acest an a Festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc intre 21 si 24 septembrie, la Brasov va fi un eveniment caritabil, intreaga suma stransa din vanzarea biletelor urmand sa fie donata sinistratilor, a mai spus Tudor Giurgiu.
Decizia a fost luata in urma inundatiilor din aceasta vara, a concluzionat Giurgiu, adaugand ca televiziunea publica a demarat o campanie de ajutorare, pe care trebuie sa o continue. Un numar de 19 concurenti straini si patru romani vor urca pe scena din Piata Sfatului. Bugetul aprobat de Consiliul de Administratie al Televiziunii Romane pentru festival este de un milion de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.