partida a fost devansata si stabilimentul nu mai are camere libere. Dorinel Munteanu impreuna cu elevii sai au dormit astfel joi seara la Iasi, iar azi au ajuns la Vaslui, acuzand o stare de oboseala ce ar fi putut fi evitata. Mai mult, "Munti" a ev
partida a fost devansata si stabilimentul nu mai are camere libere. Dorinel Munteanu impreuna cu elevii sai au dormit astfel joi seara la Iasi, iar azi au ajuns la Vaslui, acuzand o stare de oboseala ce ar fi putut fi evitata. Mai mult, "Munti" a evoluat miercuri seara pentru nationala doar o repriza, pentru a se menaja. "Am facut rezervari la hotelul Rahova, din Vaslui, insa dupa o zi am fost anuntati ca nu putem innopta acolo. Daca gresesc, imi cer scuze, dar am auzit ca hotelul este proprietatea lui Porumboiu, care a avut grija, se pare, sa nu locuim in Vaslui", a acuzat presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan. "Daca m-ar fi sunat presedintele Muresan pe mine personal, probabil se gasea o posibilitate. Acum toti fac speculatii si incearca sa ma bage pe mine si echipa mea in diverse scandaluri", a parat Adrian Porumboiu.
Altfel, antrenorul lui FC Vaslui, Panduru a dezvaluit ca se teme de evolutia fostului sau coleg de la echipa nationala, Dorinel Munteanu: "Daca Dorinel va juca vom avea reale probleme", a apreciat "Pandispan".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.