mai urata din istoria fotbalului. Ei sunt tiganii fotbalului, desi ar fi trebuit sa fie o echipa cat de cat civilizata. Dar pur si simplu nu stiu sa joace fotbal", a spus el. in urma acestor declaratii, presedintele Consiliului National pentru Com
mai urata din istoria fotbalului. Ei sunt tiganii fotbalului, desi ar fi trebuit sa fie o echipa cat de cat civilizata. Dar pur si simplu nu stiu sa joace fotbal", a spus el.
in urma acestor declaratii, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Ferenc Asztalos, a declarat, ieri, ca Razvan Rat risca sa fie sanctionat cu o amenda contraventionala. "Deocamdata, nu ne-am autosesizat, pentru ca avem nevoie de o dovada. Daca vom avea o inregistrare sau un articol in presa, atunci ne vom sesiza. Conform practicii noastre, o astfel de declaratie poate fi investigata. Jucatorul in cauza risca o amenda contraventionala, dar nu ma pot antepronunta. Vom vedea in momentul in care vom avea dovada ca a spus asa ceva", a afirmat Asztalos.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.