Deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, a apreciat, ieri, ca PSD este pregatit "in orice moment" sa preia guvernarea si ca partidul a guvernat "chiar foarte bine" in perioada 2001-2004. Declaratia sa vine la doar o saptama

Deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, a apreciat, ieri, ca PSD este pregatit "in orice moment" sa preia guvernarea si ca partidul a guvernat "chiar foarte bine" in perioada 2001-2004. Declaratia sa vine la doar o saptamana dupa ce presedintele PSD, Mircea Geoana, declara ca partidul pe care il conduce nu este deocamdata pregatit sa guverneze din nou si ca mai intai trebuie sa scape de elementele corupte din partid. Geoana spunea atunci ca, PSD a atins un procent de popularitate in randul electoratului, la fel cu cel avut inainte de alegeri. "Nu suntem, insa, pregatiti sa guvernam din nou. PSD nu este, deocamdata, o alternativa la actuala putere. Trebuie sa facem curatenie in partid mai intai. Sa scapam de elementele corupte, deoarece acest lucru atarna ca un bolovan de partid", a declarat Geoana.
Acum insa, Bejinariu il contrazice pe seful sau de partid. "Eu cred ca suntem pregatiti in orice moment sa ajungem la guvernare, avand in vedere faptul ca am facut acest lucru 4 ani si l-am facut chiar foarte bine", a spus Bejinariu. El a recunoscut ca "au mai fost si neajunsuri", dar a subliniat ca numai cine nu munceste nu greseste, iar experienta acumulata de PSD la guvernare poate ajuta partidul.

"Va veni si momentul adevarului"

"Sunt convins, chiar cu aceste nenorociri care sunt in tara, ca daca eram noi nu erau atatea balbaieli, atatea neajunsuri si atatea greseli facute de actuala guvernare", a mai spus parlamentarul sucevean. El a afirmat ca actualii guvernanti "si-au adus aminte abia dupa doua saptamani ca in tara sunt inundatii", pentru ca aveau alte treburi, cum ar fi organizarea de alegeri anticipate.
"La un moment dat viata sociala, economica se degradeaza si va veni un moment al adevarului cand ori se apuca de treaba, ori ajungem la alegeri anticipate, dorinta lor din inceputuri. S-ar putea sa nu ajunga la alegeri anticipate in momentul care il vor ei, s-ar putea sa ajungem la alegeri anticipate in momentul pe care il vor alegatorii", a afirmat Bejinariu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.