Perechea Andrei Pavel/Leos Friedl (Romania/Cehia) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare totala de 2.450.000 de dolari, dupa ce a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-7 (5/7),
Perechea Andrei Pavel/Leos Friedl (Romania/Cehia) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare totala de 2.450.000 de dolari, dupa ce a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-7 (5/7), 6-1, 7-6 (7/2), cuplul elvetian Yves Allegro/Roger Federer. Pavel si Friedl vor juca in faza urmatoare a competitiei cu perechea Wayne Black/Kevin Ullyett din Zimbabwe, cap de serie numarul 4, care a avut "bye" in primul tur.
Pavel l-a invins in premiera pe Federer la dublu. Cei doi s-au mai intalnit de doua ori pana in prezent, ambele partide fiind castigate de Federer si partenerul sau, Yves Allegro. In februarie 2004, elvetienii s-au impus, la Bucuresti, in fata cuplului roman Pavel/Trifu, intr-o intalnire din cadrul Cupei Davis, dupa 10-8 in decisiv. De asemenea, in acest an, in turneul de Halle, din luna iunie, Pavel si cehul Martin Damm au pierdut, scor 3-6, 7-5, 3-6, in fata celor doi elvetieni.
In meciurile directe de simplu, disputate pana acum, Roger Federer, liderul clasamentului ATP, a castigat sapte partide si a pierdut una in fata lui Pavel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.