Benedict al XVI-lea a sosit, joi, la Koln pentru cea de a 20-a editie a Zilelor Mondiale ale Tineretului, aceasta fiind prima sa calatorie in strainatate de cand a devenit Papa. Papa a coborat din avion in aplazele multimii, fiind intampinat de cuplu
Benedict al XVI-lea a sosit, joi, la Koln pentru cea de a 20-a editie a Zilelor Mondiale ale Tineretului, aceasta fiind prima sa calatorie in strainatate de cand a devenit Papa. Papa a coborat din avion in aplazele multimii, fiind intampinat de cuplul prezidential si cancelarul Gerhard Schroeder. Spre deosebire de predecesorul sau Ioan Paul al II-lea, Benedict al XVI-lea nu a sarutat pamantul la sosire. In cursul vizitei, Benedict al XVI-lea va efectua o calatorie simbolica la sinagoga din Koln si va intalni reprezentanti ai comunitatilor musulmana si protestanta, dar si lideri politici germani importanti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.