european. "Nu vom fi blamati in corpore pentru acest eveniment tragic. Autoritatile inteleg ca e vorba de o persoana cu probleme psihice. in planul perceptiei sociale din tarile europene, acest episod se adauga la bagajul negativ pe care il duc roman
european. "Nu vom fi blamati in corpore pentru acest eveniment tragic. Autoritatile inteleg ca e vorba de o persoana cu probleme psihice. in planul perceptiei sociale din tarile europene, acest episod se adauga la bagajul negativ pe care il duc romanii cu ei. La prostitutie, cersetorie, hotie si traficanti de carne vie. Se vor gandi ca numai lucruri negative le aduc romanii. Totusi, trebuie spus ca in Spania si Italia, unde sunt cele mai mari comunitati de romani, sunt doua curente de opinie referitor la cetatenii nostri. O parte a populatiei crede ca romanii sunt muncitori seriosi si vor doar sa castige un ban pentru a reveni in tara", ne-a declarat Petre Roman.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.