Ministerul Integrarii va transmite forurilor europene masurile luate in domeniile in care am fost atentionati. Progresele inregistrate in cele sapte domenii semnalate in scrisoarea de avertizare a Comisiei Europene, precum si masurile care mai trebui
Ministerul Integrarii va transmite forurilor europene masurile luate in domeniile in care am fost atentionati. Progresele inregistrate in cele sapte domenii semnalate in scrisoarea de avertizare a Comisiei Europene, precum si masurile care mai trebuie luate au fost trecute in revista, in ultimele zile, in cadrul unor reuniuni de analiza convocate de ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga. Toate aceste informatii vor face obiectul unei sinteze care va fi transmisa pana pe 24 august Comisiei Europene, precizeaza site-ul ministerului.
Acest raport este menit sa contribuie la completarea Raportului de autoevaluare semestrial transmis de partea romana la sfarsitul lunii iunie si care va asigura baza informationala pentru redactarea Raportului de monitorizare al Comisiei care va fi dat publicitatii pe 25 octombrie.
Ultimul addendum in vederea elaborarii Raportului de monitorizare al Comisiei Europene va fi transmis de Romania in jurul datei de 30 septembrie si va viza ansamblul progreselor inregistrate in indeplinirea angajamentelor asumate in pregatirea pentru aderare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.