doi. Contrele dintre Basescu si Tariceanu nu prea au, deocamdata, conotatii economice. Ei se lupta pentru intaietate in ochii electoratului. De aici si publicitatea imensa care se face fiecarei declaratii a uneia sau a celeilalte dintre parti. Cum
doi.
Contrele dintre Basescu si Tariceanu nu prea au, deocamdata, conotatii economice. Ei se lupta pentru intaietate in ochii electoratului. De aici si publicitatea imensa care se face fiecarei declaratii a uneia sau a celeilalte dintre parti. Cum zice Basescu ceva, hop si Tariceanu cu replica si invers. Ambii se umfla in pene cand apropiatii se gudura pe langa ei: "I-ai zis-o, coane!". Nici unul nu pare a lua insa in calcul efectele pe termen lung asupra imaginii lor in opinia publica. Experienta politica a ultimilor ani ar trebui sa le arate ca in nici un caz nu va exista un castigator. Vor pierde amandoi. Tariceanu - mai repede, dupa cum arata deja sondajele de opinie; Basescu - mai incet, dar sigur.
Pe termen scurt, romanul se distreaza si face galerie. Pe termen lung, politica facuta cu poalele in brau ii infunda pe practicantii ei. Devin plicticosi si neinteresanti... Iar atunci cand vor avea ceva cu adevarat important de spus, vor fi tratati cu aceeasi lehamite.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.