fratele lui, Viorel Gionea (foto). "Am plecat seara acasa si dimineata cand m-am dus, nu l-am mai gasit. O femeie in varsta, asistenta, mi-a spus: "Este bagat la frigider, in spatele spitalului. Nu l-au dus la Morga pentru ca le trebuia un act din pa
fratele lui, Viorel Gionea (foto). "Am plecat seara acasa si dimineata cand m-am dus, nu l-am mai gasit. O femeie in varsta, asistenta, mi-a spus: "Este bagat la frigider, in spatele spitalului. Nu l-au dus la Morga pentru ca le trebuia un act din partea procurorului". Nu m-au lasat sa-l vad, m-au trimis la Procuratura. Ca-i o problema si cu buletinul...".
Azi, medicii vor face autopsia pentru a stabili exact cauzele mortii. Abia dupa aceea Tavi va putea primi certificatul de deces al fratelui sau, absolut necesar pentru a-i gasi un loc la cimitir. "Nu stiu unde-l inmormantez, cum sau cand...", a mai soptit fratele indurerat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.