util pentru confruntarea cu Cehia. Israelienii au deschis scorul in minutul 4, din penalty, prin Abutbul, iar Marica a egalat in minutul 60 dupa a pasa a dinamovistului Moti. "A fost un joc util de pregatire inaintea celui cu Cehia, care este mult ma
util pentru confruntarea cu Cehia. Israelienii au deschis scorul in minutul 4, din penalty, prin Abutbul, iar Marica a egalat in minutul 60 dupa a pasa a dinamovistului Moti. "A fost un joc util de pregatire inaintea celui cu Cehia, care este mult mai important. Am intalnit o echipa buna, agresiva, ambitioasa, care ne-a pus foarte multe probleme. Tocmai de aceea au fost si acele dueluri mai dure. Au fost si greseli, multe nesincronizari in aparare, dar in repriza a doua am controlat mult mai bine jocul", a spus Florin Marin. Legat de dezinteresul total al FRF, Marin a spus: "Eu am discutat la telefon cu domnul presedinte (n.r. - Mircea Sandu) si nu era necesara prezenta dansului aici, din moment ce ne-au fost asigurate toate conditiile", a comentat tehnicianul. Ianis Zicu, fluierat indelung de cei 700 de spectatori prezenti la meci, a spus ca nu-i normal ca nici un reprezentant FRF sa nu fie prezent la partida cu Israelul. Tot aseara, selectionatele de tineret ale Macedoniei si Finlandei au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul contand pentru calificarea la CM din Germania. Romania ocupa primul loc in grupa.
Burdujan. Atacantul Rapidului Lucian Burdujan a suferit o ruptura musculara la finalul partidei si este posibil sa fie indisponibil o mare parte din turul campionatului.
Andone. Prezent la Mogosoaia alaturi de Ioan Becali, Cornel Dinu si Vasile siman, Ioan Andone s-a aratat surprins de situatia de la Rapid: "Aceste decizii se puteau lua in vara sau in iarna. Ma mira ca tocmai cei din conducerea Rapidului, care vorbesc mereu de Europa, iau decizii de Divizia C", a subliniat Ioan Andone, cu referire la demiterea si reinstalarea lui Razvan Lucescu pe banca Rapidului. Antrenorul lui Dinamo s-a aratat multumit de evolutia fundasului Moti, explicand ca Zicu a fost fluierat de spectatori pentru ca fanii vor mai mult de la el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.